Romlund
 Jagtforening

Følg med i medlemmernes bukkejagt under Jagt

Generalforsamling 2020

Mandag den 13. januar 2020, afholder Romlund Jagtforening generalforsamling i klubhuset på Bollervej13B, Romlund. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Tilmelding til spisning kl. 18.00, senest den 10. januar.
Årets trofæ kåres af de fremmødte, en række med danske og en fra udlandet, så husk at medbringe dine trofæer.

Info og tilmelding: Jens Dalgaard,  2682 0356 eller jensdalgaard@webspeed.dk

Stemningsbilleder fra årets generalforsamling. Menuen stod Per Dalgaard for, tarteletter og suppe, og til kaffen Othellolagkage.
Læs referat fra generalforsamlingen her

Generalforsamling 2018

Mandag den 15. januar 2018, afholder Romlund Jagtforening generalforsamling i klubhuset på Bollervej13B, Romlund. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Se dagsorden her.

Tilmelding til spisning kl. 18.00, senest den 10. januar.

Info og tilmelding: Ole Saabye,  2547 1336 eller osndhn@gmail.com

Stemningsbilleder fra generalforsamlingen 2017.

I år stod menuen på stegt flæsk med persillesovs, så der var fin deltagelse med 25 spisende medlemmer.

Igen i år var det Gert P der løb med pokalen for flotteste danske buk, denne gang skudt på Bollervej 13B, så der bliver nok rift om lodderne i år.

Også prisen for flotteste udenlandske buk blev det til genvalg for skytten, da Jens Dalgaard løb med prisen igen i år.

Hanne og Per Sørensens vandrepokal gik i år til Niels Jørgen Pedersen, for sin store indsats i foreningen.

Mandag den 16. januar 2017 kl. 19.00
I klubhuset, Bollervej 13B.

Dagsorden i henhold til vedtægterne, hent dagsorden her.
Tilmelding til spisning kl. 18, senest den 10. januar 2017.

Årets trofæ kåres af de fremmødte, en række med danske og en fra udlandet, så medbring dine trofæer.

Info og tilmelding: Ole Saabye Nielsen

Her kan i se stemningsbilleder fra generalforsamlingen i 2016. Per Dalgaard havde fremtryllet Pulled Pork med salat og PD chilimarmelade, efterfulgt af kaffe og Othellolagkage.

Gert Pedersens trofæ vandt i kategorien dansk trofæ, og Jens Dalgaard vandt i udenlandske.

ROMLUND JAGTFORENING, Bollervej 13B, 8800 Viborg
Medlem af Danmarks Jægerforbund