Romlund
 Jagtforening

Her kan du downloade den nye aktivitetskalender for - 1. halvår  -  2. halvår

Grundet manglende instruktør, udbyder Romlund Jagtforening desværre ikke hundtræning, men vi vi henviser til Birkesøgruppen, som der informerer herunder.

Måske har du allerede nu en hvalp eller unghund der trænger til at komme i gang eller vedligeholde træningen, så er det fra i år muligt.
Vi tilbyder nu dette som indendørs træning i Ridehallen på Bryrupvej 21, 8800 Viborg, med basis lydighed og socialisering.
Der vil der være træning fra den 21/1 og 8 efterfølgene tirsdage med afslutning d. 17. marts - alle hunderacer er velkomne. Hunden skal være ansvarsforsikret og være opdateret med vaccinationer.
Uanset om din hund skal blive til en dygtig jagthund og/eller dejlig familiehund, har ALLE hunde brug for aktivering og ALLE hundefører har brug for inspiration til den daglige træning.
Udendørs forårs-sæson:
Vi starter med info- og tilmeldingsaften tirsdag d. 31. marts 2020 kl 19.00 og i år foregår dette og de efterfølgende træningsaftner ved Spejderhytten (Birkesølejren) på Birkesøvej 31, 7850 Stoholm.
Kom og hør hvad I kan forvente af den nye sæson. Trænerne vil komme med et kort indlæg om dem selv og deres træning, i de forskellige klasser. Der er kage og kaffe - alle er velkomne.
Hunden skal være ansvarsforsikret og være opdateret med vaccinationer.
Træningen vil foregå de efterfølgende 10 tirsdage fra kl.19.00 til ca.kl. 20.30 - 21.00

Har du ikke mulighed for at komme til info aften men gerne vil på hold. så send mig en besked på 23 82 69 75 om race og alder på din hund så skal jeg sørge for du kommer på hold  ;-)
Hilsen
Lars Krabbe
Hundeudvalget Birkesøgruppen

 

 

ROMLUND JAGTFORENING, Bollervej 13B, 8800 Viborg
Medlem af Danmarks Jægerforbund
romlundjagtforening@romlundjagtforening.dk

CVR-nr.: 33 21 64 40

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk