Romlund
 Jagtforening

Det er nu muligt at gennemføre det obligatoriske riffelskydeforløb hos Romlund Jagtforening, se mere under Skydebane/Riffelbane

Riffelprøve
Inden du som jæger kan opnå tilladelse til at gå på riffeljagt, skal du bestå en riffelprøve. Der er to formål med riffelprøven. Den skal sikre træfsikkerhed samt forsvarlig våbenbetjening.
Inden riffelprøven skal du gennemføre et obligatorisk riffelskydeforløb.
Riffelskydeforløbet fordrer at du skal afgive 5 skud fra hver af nedenstående skydestillinger:

• Stående skydestilling med anlæg
  • Stående skydestilling uden anlæg
  • Siddende og/eller knælende skydestilling med anlæg
  • Siddende og/eller knælende skydestilling uden anlæg
  • Siddende på stol med anlæg

Du kan læse mere om det obligatoriske skydeforløb på Danmarks Jægerforbunds hjemmeside her

Ønsker du at gennemføre det obligatoriske skydeforløb hos Romlund Jagtforening, møder du blot op på en af de nedenstående datoer hvor vi har riffelindskydning.
Forløbet starter altid med en generel sikring af at riflen er indskudt, før det obligatoriske skydeforløb påbegyndes.
Prisen er 50 kr. for indskrivning og gennemførelse af indskydningskontrol, og så koster selve det obligatoriske skydeforløb 200 kr.
Husk at medbringde de jagtrelaterede hjælpemidler du skal anvende for at afgive de 25 skud.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte riffelinstruktør Gert Pedersen på 4022 5406

Kære jagtkolleger

For din egen og dine jagtkollegers skyld og omdømme, så indskyd din riffel på godkendte baner med uddannede instruktører frem for grusgrave, flade marker eller lignende, for sker der et uheld, er du ikke forsikret.

I Romlund Jagtforening er opfattelsen den, at indskydningen før jagtsæsonen bør ske så autentisk og så tæt på virkeligheden som muligt i naturtro omgivelser med naturens elementer som bl.a. sol, vind og regn hvilket man ikke får under sportshaller eller underjordiske skydebaner.

Romlund Jagtforening kan tilbyde indskydning på godkendt bane med uddannede instruktører i naturskønne omgivelser og med gode faciliteter.

Salonriffel indskydning
Lørdag den 4. april, kl. 10.00-13.00 - Aflyst
Onsdag den 15. april, kl. 16.00-19.00 - Aflyst
Lørdag den 18. april, kl. 10.00-13.00 - Aflyst

Info: Gert Pedersen
Høreværn påbudt.
Forfriskninger og pølser kan købes.

Riffelindskydning og Pokalskydning
Torsdag den 27. august
Indskydning fra kl. 17.00 - 20.00
Pokalskydning fra kl. 20.00
Info og tilmelding: Gert Pedersen

Riffelindskydning
Lørdag den 4. april, kl. 13.00-15.00 - Aflyst
Onsdag den 15. april, kl. 16.00-19.00 - Aflyst
Lørdag den 25. april, kl. 09.30 - 13.00
Lørdag den 2. maj, kl. 09.30-13.00
Onsdag den 6. maj, kl. 15.00-20.00
Lørdag den 9. maj, kl. 09.30 - 13.00

Onsdag den 13. maj, kl. 15.00 - 20.00
Lørdag den 5. september kl. 10.00 - 13.00

Torsdag den 13. august, kl. 16.00 - 20.00 Riffelskydetræning, fra tårn, skydestok eller hvad du bruger af hjælpemidler, samt skumringsskydning

Info: Gert Pedersen
Høreværn påbudt.
Forfriskninger og pølser kan købes.

ROMLUND JAGTFORENING, Bollervej 13B, 8800 Viborg
Medlem af Danmarks Jægerforbund