Romlund
 Jagtforening

Her kan du downloade den nye aktivitetskalender for - 1. halvår  -  2. halvår

Kære jagtkolleger

For din egen og dine jagtkollegers skyld og omdømme, så indskyd din riffel på godkendte baner med uddannede instruktører frem for grusgrave, flade marker eller lignende, for sker der et uheld, er du ikke forsikret.

I Romlund Jagtforening er opfattelsen den, at indskydningen før jagtsæsonen bør ske så autentisk og så tæt på virkeligheden som muligt i naturtro omgivelser med naturens elementer som bl.a. sol, vind og regn hvilket man ikke får under sportshaller eller underjordiske skydebaner.

Romlund Jagtforening kan tilbyde indskydning på godkendt bane med uddannede instruktører i naturskønne omgivelser og med gode faciliteter.

LÆS VENLIGST NEDENSTÅENDE GRUNDIGT

Som en konsekvens af den seneste ministerielle udmelding, åbnes der nu op for Riffelindskydning i Romlund Jagtforening.
Det kommer praktisk til at foregå lidt anderledes end det plejer, da vi stadig har en række sikkerhedshensyn at tage.
Indskydningen vil foregå med tidsbestilling, hvor du sender SMS med ønske om hvike af skydedagene du ønsker samt tidspunkt. SMS sendes til Jens Dalgaard på 2682 0356. Du vil efterfølgende modtage bekræftigelses SMS.
Der afsættes 30 minutter til hver skytte og når indskydningen er afsluttet bedes man straks efter forlade skydebanen.
Det forventes man møder op med nyvaskede hænder ellers bedes det foretaget på klubbens toilet straks ved ankomst.
Såfremt man har de mindste sygdomstegn, bedes man afholde sig fra fremmøde og aflyse sin skydetid.
Man bedes respektere at der skal holdes afstand til øvrige personer.
Vi håber med disse sikkerhedsforanstaltninger at vi kan afvikle indskydningen under trygge rammer.

Banen er åben for alle
Vi ser frem til at modtage dig på Bollervej 13B

Venlig hilsen Bestyrelsen

Salonriffel indskydning
Lørdag den 4. april, kl. 10.00-13.00 - Aflyst
Onsdag den 15. april, kl. 16.00-19.00 - Aflyst
Lørdag den 18. april, kl. 10.00-13.00 - Aflyst

Info: Gert Pedersen
Høreværn påbudt.
Forfriskninger og pølser kan købes.

Riffelindskydning og Pokalskydning
Torsdag den 27. august
Indskydning fra kl. 17.00 - 20.00
Pokalskydning fra kl. 20.00
Info og tilmelding: Gert Pedersen

Riffelindskydning
Lørdag den 4. april, kl. 13.00-15.00 - Aflyst
Onsdag den 15. april, kl. 16.00-19.00 - Aflyst
Lørdag den 25. april, kl. 09.30 - 13.00
Lørdag den 2. maj, kl. 09.30-13.00
Onsdag den 6. maj, kl. 15.00-20.00
Lørdag den 9. maj, kl. 09.30 - 13.00

Onsdag den 13. maj, kl. 15.00-20.00

Torsdag den 13. august, kl. 16.00 - 20.00 Riffelskydetræning, fra tårn, skydestok eller hvad du bruger af hjælpemidler, samt skumringsskydning

Info: Gert Pedersen
Høreværn påbudt.
Forfriskninger og pølser kan købes.

ROMLUND JAGTFORENING, Bollervej 13B, 8800 Viborg
Medlem af Danmarks Jægerforbund